Zuidercarré, Heerlijk wonen op Zuid

luchtfoto Markt Noord Brabants Museum Markt

Wonen naast de binnenstad

's-Hertogenbosch behoeft natuurlijk geen enkele introductie meer! Mensen die graag op Zuid willen wonen, weten als geen ander wat deze bijzondere en zeer gastvrije, bourgondische stad allemaal te bieden heeft. Er is geen prettigere plek om te wonen dan nabij het Zuiderpark, op loopafstand van de Parade, het nieuwe Museumkwartier en de Bossche binnenstad.

Denk aan het bruisende stadsleven waar zeker de laatste jaren flink aan de weg is getimmerd. Er zijn vele mooie evenementen te bezoeken zoals bijvoorbeeld Maritiem en Bourgondisch 's-Hertogenbosch, Jazz in Duketown, de Openlucht Opera en het Theaterfestival Boulevard. In 's-Hertogenbosch wordt ook hard aan de stad gewerkt. Zo komt er onder andere het nieuwe Museumkwartier dat gerealiseerd wordt in de Verwersstraat, zijn er plannen voor een nieuw Theater aan de Parade en wordt het Paradeplein opnieuw ingericht, waardoor de Sint-Jan nog beter tot zijn recht komt. In de bijzondere winkelstraten heerst een gezellige drukte. Maar ook op rustige zondagen is het heerlijk genieten van de middeleeuwse straatjes in de stille binnenstad. Dan smaakt een welverdiende cappucino wel erg goed!

U heeft alle lusten van deze zeer geliefde en levendige binnenstad, maar niet de lasten. Na een gezellig avondje uit, loopt of fietst u binnen enkele minuten naar uw nieuwe appartement in Zuidercarré.